Gratis verzending binnen Nederland vanaf 40,-

Veelgestelde vragen en contact

Heb je een vraag?

Misschien staat jouw antwoord al in de lijst met veelgestelde vragen onder op de pagina. Je kunt ons ook altijd contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Ella & Bella is een bedrijf gespecialiseerd in kinder- en prentenboeken. Sinds 2021 maken wij unieke boeken. Maar ook verkopen wij extra producten, zoals antsichtkaarten en wenskaarten. Altijd met de prachtige illustraties uit onze kinderboeken.

Wil je iemand verrassen met een uniek cadeau? Je kunt elk product uit onze collectie direct naar iemand opsturen. Voeg een persoonlijke boodschap toe en wij zorgen voor de rest. En wat als je niet kunt kiezen? Koop dan onze online cadeaukaart, beschikbaar vanaf 10,-.

Je kunt betalen met iDeal, Bancontact en Klarna Achteraf Betalen. Tijdens het afrekenen worden de keuzes getoond. Ook kun je betalen met een cadeaukaart van Ella & Bella.

Bij Ella & Bella begrijpen we dat je niet kunt wachten om de magische wereld van kinderboeken te ontdekken. Daarom zorgen we ervoor dat al jouw bestellingen binnen 2 werkdagen verzonden worden. Zo kun je snel genieten van jouw favoriete boeken!

Voor bestellingen onder de 40,- die een verzendadres hebben in Nederland, worden er verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestellingen boven de 40,- zijn de verzendkosten gratis. Per product verschillen de verzendkosten. Zo betaal je voor een kinderboek 9,16.

Daarnaast verzenden wij ook naar:

  • België: Voor elke bestelling wordt er 11,64 aan verzendkosten in rekening gebracht.
  • Duitsland: Voor elke bestelling wordt er 6,56 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Als je niet tevreden bent met je aankoop, laat het ons dan weten. We willen graag helpen en ervoor zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt met onze producten/webshop.

Wij ontvangen graag een bericht met je naam, adresgegevens, ordernummer en een korte beschrijving van het probleem dat je hebt ondervonden. Wij staat klaar om te reageren en samen te werken aan een oplossing die aan jouw verwachtingen voldoet.

Volg deze stappen om een retourzending te regelen:

  1. Neem contact met ons op via het contactformulier en laat ons weten welk product je wilt retourneren. Doe dit binnen 14 dagen na ontvangst van jouw product(en).

  2. We zullen je voorzien van verdere instructies, waaronder ons retouradres.

  3. Zorg ervoor dat het product in dezelfde staat verkeert als toen je het ontving en goed verpakt is.

  4. Stuur het product terug naar het opgegeven adres.

Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot de verwerking van je retourzending en terugbetaling.

Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.

Wij zijn verheugd om gepersonaliseerde boeken aan te bieden die speciaal voor jou en je dierbaren zijn ontworpen. Houd er echter rekening mee dat deze boeken op maat zijn gemaakt volgens jouw specificaties en daardoor niet geretourneerd kunnen worden. Volgens de wetgeving betreffende het herroepingsrecht voorzien wij geen retourzendingen voor gepersonaliseerde producten. Wij adviseren daarom om zorgvuldig de informatie te controleren voordat je je bestelling plaatst.