Gratis verzending binnen Nederland vanaf 40,-

Ruilen en retourneren

Hoe regel ik mijn retourzending?

0
Aanmelden

Neem contact met ons op via het contactformulier en laat ons weten welk product je wilt retourneren. Doe dit binnen 14 dagen na ontvangst van jouw product(en).

0
Informatie

We zullen je voorzien van verdere instructies, waaronder ons retouradres.

0
Inpakken

Zorg ervoor dat het product in dezelfde staat verkeert als toen je het ontving en goed verpakt is.

0
Versturen

Stuur het product terug naar het opgegeven adres. Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot de verwerking van je retourzending en terugbetaling.

De antwoorden op jouw vragen

Ben je niet tevreden met je aankoop, is het artikel in originele staat en voldoet het aan onze retourvoorwaarden? Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst een retour aan te melden zonder opgave van reden.

Na aanmelding van jouw retour heb je 14 dagen de tijd om het pakket op te sturen. Je krijgt het volledige aankoopbedrag exclusief verzendkosten terug zodra wij het geretourneerde hebben ontvangen en gecontroleerd. De kosten voor de retourzending zijn voor de consument.

Wanneer het product beschadigd is kunnen wij het retourbedrag aanpassen.

Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.

Wij zijn verheugd om gepersonaliseerde boeken aan te bieden die speciaal voor jou en je dierbaren zijn ontworpen. Houd er echter rekening mee dat deze boeken op maat zijn gemaakt volgens jouw specificaties en daardoor niet geretourneerd kunnen worden. Volgens de wetgeving betreffende het herroepingsrecht voorzien wij geen retourzendingen voor gepersonaliseerde producten. Wij adviseren daarom om zorgvuldig de informatie te controleren voordat je je bestelling plaatst.

Ook kunt u ervoor kiezen om uw product te ruilen. Stuur ons een bericht via het contactformulier. De kosten voor terugzending van het originele product zijn voor de consument.

Als je niet tevreden bent met je aankoop, laat het ons dan weten. We willen graag helpen en ervoor zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt met onze producten/webshop.

Wij ontvangen graag een bericht met je naam, adresgegevens, ordernummer en een korte beschrijving van het probleem dat je hebt ondervonden. Wij staat klaar om te reageren en samen te werken aan een oplossing die aan jouw verwachtingen voldoet.