Gratis verzending binnen Nederland vanaf 40,-

Meer aanbod, meer avonturen: Nieuwe kinderboeken en kaarten op onze vernieuwde website

Nieuwe website

Onze nieuwe website is live en zit boordevol verrassingen en nieuwe avonturen!

Meer aanbod, meer avonturen

Een van de meest grote veranderingen is de uitbreiding van ons assortiment. Naast ons eigen kinderboek “Ella & Bella worden vriendinnen”, hebben we nu een prachtige collectie andere kinderboeken die zeker tot de verbeelding van jou en je kleintjes zullen spreken. Avontuurlijke sprookjes, Engelstalige kinderboeken, leerzame prentenboeken, en nog veel meer wachten op ontdekt te worden.

Eenvoudig bestellen voor jouw gemak

Online shoppen moet gemakkelijk en plezierig zijn. We hebben onze website herontworpen om het jou nog eenvoudiger te maken. Je kunt nu moeiteloos door onze producten bladeren, jouw favoriete boeken en kaarten selecteren en ze in een handomdraai bestellen. Jouw gemak is onze prioriteit.

Meer betaalmogelijkheden: iDEAL, Bancontact en Klarna achteraf betalen

We begrijpen dat iedereen zijn eigen voorkeur heeft als het gaat om betalen. Daarom hebben we ons scala aan betaalmethoden uitgebreid. Je kunt nu betalen via iDEAL, Klarna achteraf betalen en Bancontact. Dit betekent dat je jouw favoriete boeken en kaarten kunt bemachtigen op de manier die het beste bij jou past.

Met iDEAL kun je snel en veilig betalen via je eigen vertrouwde bankomgeving. Het is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland, en je transactie is direct afgerond, zodat je jouw favoriete kinderboeken en kaarten snel kunt ontvangen.

Met Klarna Achteraf Betalen heb je de flexibiliteit om eerst jouw bestelling te ontvangen en pas te betalen nadat je deze in handen hebt. Dit is een geweldige optie als je eerst de producten wilt zien voordat je definitief betaalt.

Voor onze klanten in België bieden we de mogelijkheid om met Bancontact te betalen. Dit is een veilige en eenvoudige manier om jouw aankopen af te rekenen, rechtstreeks vanaf je bankrekening.

Ontdek de magie van kaarten

We hebben kaarten geïntroduceerd. Ansichtkaarten, wenskaarten, en cadeaukaarten. Onze kaarten zijn ontworpen om een glimlach op je gezicht te toveren en die van anderen.