Gratis verzending binnen Nederland vanaf 40,-

Nieuw: ons gepersonaliseerde kinderboek ‘Waar is Ollie?’

Blog-Ella en Bella-Gepersonaliseerd kinderboek-Waar is Ollie-Cover

In ons gloednieuwe gepersonaliseerde kinderboek ‘Waar is Ollie?’ speelt jouw kind de hoofdrol. Samen met konijn Ella gaat je kind op pad om hun grote hondenvriend Ollie te vinden. Ze kunnen hem alleen nergens vinden! Tijdens de speurtocht worden ze geholpen door verschillende dieren. Wie heeft Ollie gezien? Kan jij Ollie misschien vinden?

Gepersonaliseerde omslag

Van de cover tot op de laatste pagina, jouw kindje is in het hele boek te zien. Zo staat de naam van jouw kind op de omslag van het gepersonaliseerde kinderboek en zelfs de illustratie van het hoofdpersonage lijkt op jouw kind.

Ella en Bella - Waar is Ollie - gepersonaliseerd kinderboek - Covers - Elk boek is uniek

Kies uit verschillende haar- en huidskleuren

Je kunt zelf de haar- en huidskleur kiezen van het hoofdpersonage in het gepersonaliseerde kinderboek ‘Waar is Ollie?’, zodat deze lijkt op jouw kind. Hierdoor is elk boek uniek en speciaal. Wist je ook dat het kinderboek geschikt is voor jongens en meisjes?

Overal staat de naam van jouw kind

Van de omslag tot op de laatste pagina, jouw kind speelt de hoofdrol in zijn unieke verhaal.

Zelfs de hondennaam is aanpasbaar

In ons gepersonaliseerde kinderboek ‘Waar is Ollie?’ kan je zelfs de naam van de hond aanpassen, hoe leuk is dat! Daardoor wordt het kinderboek nog specialer, volledig passend bij jouw kind en zijn/haar hond.

Voeg een foto toe

Als extra optie is er de mogelijkheid om een foto toe te voegen bij het voorwoord. Je kunt een foto toevoegen van het kind voor wie het boek is, maar ook van degene die het kinderboek cadeau geeft. Zo maak je het gepersonaliseerde kinderboek nog specialer.

Ella en Bella - Waar is Ollie - gepersonaliseerd kinderboek - Foto

Alle gepersonaliseerde kinderboeken worden op maat gemaakt

Wanneer je bij ons een gepersonaliseerd kinderboek besteld maken wij deze speciaal voor jou. Doordat er van elk kinderboek maar één is, voelt jouw kind zich nog specialer. Nadat je jouw aankoop voltooid maken wij het kinderboekje op en laten deze drukken.

Ben jij ook enthousiast geworden en wil jij een gepersonaliseerd kinderboek bestellen? Klik dan op de button hieronder en ga aan de slag.